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Cross Ventilation in Porches 

 

Code: 2018 Residential Code Date: May 2, 2019 

Section: R806.2 

 

Question: 

Is cross ventilation required in the spaces enclosed by a porch roof? 

 

Answer: 

Yes, but Section R806.2 Exception 2 is expected to provide sufficient cross ventilation for the 

unconditioned space above a porch. 

 

Reference:  

Section R806.2 – Minimum vent area, Exception #2: 

2. Enclosed attic/rafter spaces over unconditioned space may be vented with continuous 

soffit vent only. 

 


