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Flexible Air Duct and Air Connector Ground Clearance 

 

Code: 2012 Mechanical Code Date: September 1, 2011 

Section:  603.14 

 

Question: 

May flexible air ducts or flexible air connectors be run in contact with the polyethylene installed 

as a ground cover in a crawl space?  

 

Answer: 

No, Section 603.14 requires that flexible air ducts and connectors not be located in or within 4 

inches of the earth.  This would apply to duct installations in crawl spaces where the ground is or 

is not covered with polyethylene.   
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