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Masonry Used as Mechanical Equipment Support 

 

Code: 2012 Mechanical Code Date: September 1, 2011 

Section:  304.10.3 

 

Question: 

Is unmortared, stacked masonry allowed to support mechanical equipment in a crawlspace? 

 

Answer: 

No, Section 304.10.3 requires that stacked masonry units used to support mechanical equipment 

be held in place with mortar to provide a continuous solid base beneath the equipment. 

 

Formed concrete pads or approved prefabricated units are acceptable means to support 

mechanical equipment. 

 

 


