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Travel Distance to Gas Fired Equipment in a Crawl Space 

 

Code: 2012 Fuel Gas Code Date: September 1, 2011 

Section: 306.4 

 

Question: 

Can the travel distance to gas fired appliances in a crawl space exceed 20 feet when the access 

opening and passageway is not less than 6 feet high for its entire length? 

 

Answer: 

Yes, Section 306.4, Exception 2 allows a 6 foot high passageway in a crawlspace to be unlimited 

in length. 

 

Note that Section 306.4 applies to appliances and not equipment.  A gas-fired water heater is an 

appliance; a gas regulator is equipment. 


