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1025 - Means of Egress Related to Bleacher Seats 

 

Code: 2012 North Carolina Building Code  Date: September 1, 2011 

Section: 1028 

 

Question: 

Can the bench seat of a bleacher be considered part of the required aisle accessway width if the 

seat does not have a back? 

 

Answer: 

No, unless the provisions of ICC-300-2007, Section 405.1, Items 1 though 8 are met which will 

allow the seating without an aisle.  If an aisle is required the code nor ICC document ICC-300 

provide any indication that the bench seat can be considered part of the walking surface for 

egress purposes such as the aisle accessway width. 
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