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Won-Door Fire-Resistance-Rated Opening 

 

Code: 2012 Building Code Date: June 19, 2011 

Section: 715.4 

 

Question: 

Are Won-Doors acceptable for use in fire protective openings other than opening in exit 

enclosures per Section 715.4? 

 

Answer: 

Yes.  ICC Evaluation Services Report 1394, dated December 1, 2011 confirms fire-resistance-

rating for openings 12 feet wide by 10 feet high.  Larger opening sizes may be accepted if the 

door has been tested by an approved third party testing agency for the larger size. 

 

Because Won-Door openings are often not recognized by the building user as fire protective 

openings a method for ensuring that the door’s path of travel is kept clear of obstructions is 

required. 
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