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Application of the 6 Foot Height Limit for Item #11 of Section 603.1 

 

Code: 2012 Building Code Date: September 1, 2011 

Section: 603.1, Item #11 

 

Question: 

Does the 6 foot height limit noted in Item #11 refer to just the “wood panels or similar light 

construction”? 

 

Answer: 

Yes, the 6 foot height limit noted in Item #11 of section 603.1 does refer to just the phrase “wood 

panels or similar light construction”. The fire-retardant-treated wood and 1-hour fire-resistant-

rated construction mentioned in Item #11 are not limited to 6 feet. 
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